Rajupusu-alueen seudullisen yritysneuvojaverkoston kysely yrittäjille

Rajupusun (Rantasalmi, Juva, Joroinen, Sulkava) alueella toimii seudullinen yritysneuvojaverkosto. Verkostoon kuuluvat Etelä-Savon Ely-keskuksen, Etelä-Savon TE-toimiston, Finnvera Oyj:n, Joroisten, Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien, ProAgria Etelä-Savo ry:n, Rajupusu Leader ry:n, Suomen metsäkeskuksen, Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry:n ja Itä-Savon Uusyrityskeskus ry:n edustajat.

Kyseessä on aktiivinen ja asiakaslähtöinen seudullinen yrityspalveluverkosto, joka auttaa yritysten perustamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteena on edistää verkostoitumista, yrittäjyyskasvatusta ja toimintaympäristöä monipuolisesti.  Verkoston jäsenet kokoontuvat noin puolentoista kuukauden välein keskustelemaan alueen elinkeinoelämän näkymistä, suunnittelevat yhdessä järjestettäviä tapahtumia ja pyrkivät yhteistyöllä palvelemaan alueen yrittäjiä ja elinkeinoelämää mahdollisimman laajasti. Oli sitten kyse yrityksen perustamisesta, liiketoiminnan laajentamisesta, yrityskaupoista, rahoituksesta tai mistä tahansa yritystoimintaan liittyvästä asiasta, verkoston jäsenistä löytyy asiantuntija jokaiseen tarpeeseen.

Vuosittain toteutetaan kysely Juvan, Joroisten, Rantasalmen ja Sulkavan alueen yrityksille. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa yrityksien tilannetta, ajatuksia ja tarpeita kehittämistoimille, neuvonnalle ja yhteydenotoille. Vuoden 2021 kysely toteutetaan nettikyselynä.

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/i6Zv1fRsRgYU971X9

Kysely on auki 15.4.-15.5. välisen ajan. Tuloksia tullaan analysoimaan nimettöminä. Yrittäjien toivotaan vastaavan kyselyyn aktiivisesti, jotta verkoston jäsenet pystyvät tukemaan yrittäjiä mahdollisimman hyvin heidän toiminnassaan. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kahden hengen kylpylälippu Hotel & Spa Resort Järvisydämen Järvikylpylään.


Top