NuorisoLeader


Rajupusu Leader ry:n NuorisoLeader- konsepti tähtää alueellaan asuvien nuorten osallisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien edistämiseen. NuorisoLeaderin tavoitteena on nuorten itse suunnittelema ja toteuttama toiminta ja saada sen myötä nuoret mukaan alueen kehittämiseen ja projekteihin.

NuorisoLeaderin tarkoituksena on edistää seudun elinvoimaisuutta nuorten näkökulmista käsin erilaisten nuorten suunnittelemien ja toteuttamien projektien ja hankintojen avulla. Toteuttajana NuorisoLeaderissa on joko 1) nuorten ryhmä, jossa on vähintään kolme 13-29 vuotiasta henkilöä 2) nuorten tai lasten kanssa toimiva yhdistys tai 3) nuori yrittäjä.

Hakijalla/ryhmällä tulee olla nimetty täysi-ikäinen (18-vuotta täyttänyt) vastuuhenkilö. (Henkilö voi myös olla yksi ryhmän jäsenistä.) Vastuuhenkilön tehtävänä on auttaa ryhmäläisiä hakulomakkeen täytössä, rahankäytössä ja raportoinnissa. Ryhmän kaikki jäsenet eivät voi olla saman perheen jäseniä.

Hankkeen hyödyn tulee kohdistua Joroisten, Juvan, Rantasalmen tai Sulkavan alueelle.

Rajupusu Leader ry:n NuorisoLeader -konseptin rahoittaa alueen kunnat ja se on Rajupusu Leader ry:n hallinnoimaa toimintaa.

Hae tukea tämän linkin kautta: https://forms.gle/KkYHu78oteJHxbP37

Päätöksen rahoitettavista hankkeista tekee Rajupusu Leader ry:n alueen nuorista koostuva nelihenkinen päätöksentekijäryhmä. Ryhmässä on jäsen yksi jokaisesta alueen kunnasta: Joroinen, Juva, Rantasalmi, Sulkava. Voit tutustua hankkeiden valintakriteereihin oheisen linkin kautta: https://rajupusuleader.fi/wp-content/uploads/2019/12/Rajupusu-NuorisoLeader-valintakriteerit.pdf

NuorisoLeaderin säännöt ovat luettavissa tästä linkistä: https://rajupusuleader.fi/wp-content/uploads/2020/07/Rajupusu-NuorisoLeader-säännöt-2020-2022-päivitetty-1.pdf


Top