Apua SOTEHY-alan digitaaliseen kehittämiseen

Sosiaali-, terveys- tai hyvinvointialoilla toimiva yritys tai muu palveluntuottaja voi hyödyntää SOTEHY –DigiSilta –hankkeen maksuttomia palveluita syksyn 2019 aikana!

Etelä-Savo on mukana valtakunnallisessa hankkeessa, jonka avulla on tarjolla seuraavaa:

DIGI-Soteuttamo, jossa asiantuntijavieraat napakasti avaavat digiratkaisuissa huomioitavia tekijöitä, olipa sitten kyseessä ohjelmistoratkaisut tai tekniset laitteet. Miten huomioida alan erityisvaatimukset ja hallita digiratkaisun käyttöönotto? Tapahtuma on maanantaina 4.11. klo 14.30-18 Juvalla.

Digi-illat tiistaina 12.11 (Savonlinna) ja 19.11 (Mikkeli) klo 17-20. Iltojen teemat valitaan mukaan valittujen organisaatioiden nostamista digiaiheista. Asiantuntijan lisäksi saamme vertaiskokemuksia, suosituksia ja näkökulmia myös toinen toisiltamme. Iltoihin valitaan 10 organisaatiota ja osallistua voi jompaankumpaan tai molempiin iltoihin. Ennen iltoja kartoitetaan osallistujien tarpeet.

DigiTrainer –palvelu, jossa yritys saa asiantuntijan avuksi ja tueksi digiratkaisun käyttöönotossa. Jos olet tehnyt hiljattain (vuonna 2019) digiratkaisun, jonka käyttöönotto ei vielä ole halutulla tavalla onnistunut tai olet parhaillaan tekemässä digiratkaisua, voit ilmoittautua mukaan tähän palveluun. Paikkoja on rajoitetusti.

Katso lisää:

https://rajupusuleader.fi/wp-content/uploads/2019/10/SOTEHY-DigiSilta-DIGI-Soteuttamo-OHJELMA_final-Juva_linkki.Versio-ELY.pdf

https://rajupusuleader.fi/wp-content/uploads/2019/10/SOTEHY-DigiSilta-hankkeen-palvelut-Suomi-2019-002.pdf


Top