Maaseutukuriirin videojoulukalenteri avautuu lauantaina 1.12.2018

Maaseutukuriirin videojoulukalenteri osoitteessa www.maaseutukuriiri.fi/joulukalenteri .

Joulukalenterissa on videoita tai diaesityksiä eteläsavolaisista yrityksistä ja hankkeista, joista valtaosa on saanut Euroopan maaseuturahaston tukea joko Leader-rahoituksen tai ELY-keskuksen myöntämien rahoitusten kautta. Pieni osa on saanut myös Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea.

Mukana olevat tahot toivottavat 24 luukun verran hyvää joulua maaseudulta. Joulukalenteriin liittyy myös Maaseutukuriirin kinkkukisa. Vain neljästä joulukalenterin luukusta löytyy linkki, josta pääsee osallistumaan Kaartilan Mallaspossun lahjoittaman juhlakinkun arvontaan.

Kalenterissa ovat mukana muun muassa Järvisydän Rantasalmelta, TeaHouse of Wehmais ja Kaartilan Mallaspossu Juvalta, Vavesaaren tila Kangasniemeltä, Rahula Ranch Mikkelistä, Vedenjakaja Reitistö Pieksämäeltä, Hotelli Punkaharju Savonlinnasta, Fisuposti ja paljon muuta. Kaikkea ei paljasteta.

Ville Haapasalon viime kesänä kuvatut Vihreän kullan tien videot on upotettu uudelleen myös kalenterin kolmeen luukkuun. Näiden kautta mukana ovat siis myös Sahanlahti Resort, Miekankosken kahvila ja Ollinmäen viinitila.


Top