Lähiruokapäivä hakee järjestäjiä!

Osta tilalta! -tapahtuma on nyt Lähiruokapäivä!

Lähiruokapäivä järjestetään 11.09.2021. Valtakunnallinen tempaus tunnettiin aiemmin nimellä Osta tilalta-päivä.

Päivän nimi muuttui, että joukkoon voisi liittyä mahdollisimman moninainen joukko lähiruuan ystäviä ja rautaisia ammattilaisia. Valtakunnallisen Lähiruokapäivän ytimessä ovat kuitenkin edellisvuosien tapaan ruuantuottajat ja tilat yhdessä uusien toimijoiden kanssa.

Lähiruokapäivä on tilaisuus tehdä työtänne, tuotteitanne ja tilojanne tutuksi ihmisille lähellä ja kauempanakin. Osallistumalla Lähiruokapäivään tapahtuman järjestäjänä, yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa, tarjoatte vierailijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan maaseudun yrittäjiin ja tilallisiin ”pintaa syvemmältä”. Lisäksi voitte halutessanne myydä tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan kuluttajille. Lähiruokapäivä auttaa kampanjoimaan tilojen ja kotimaisen ruuantuotannon puolesta!

Valtakunnallisesta Lähiruokapäivästä toivotaan muodostuvan koko Suomen juhlapäivä, joka omistettu kotimaiselle ruuantuotannolle ja maaseudulle. Tervetuloa mukaan!

Esimerkkejä siitä miten voit huomioida vierailijoita Lähiruokapäivänä löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.lähiruokapäivä.fi. Jokaisen osallistujaksi ilmoittautuvan tilan ja tuottajan tueksi löytyy Lähiruokapäivän järjestän käsikirja johon on koottuna lisää vinkkejä.

Ryhdy järjestäjäksi!

1. Rekisteröidy lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.

2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.

Mikäli haluat lisätietoja osallistumisesta tai mikäli rekisteröitymisessä tai sisäänkirjautumisessa ilmenee ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.lähiruokapäivä.fi


Top