Joroisten Erätoverit ry: Toiminta ja leirivarusteiden parantaminen

Joroisten Erätoverit on partiolippukunta, jonka päätavoite on tarjota partiomaista toimintaa alueen lapsille ja nuorille. Hankintojen avulla parannetaan partiolippukunnan mahdollisuuksia järjestää toimivia retkiä ja leirejä. Tuen avulla on hankittu kesätelttoja, joita käytetään lippukunnan omilla retkillä, leireillä sekä suurleireillä, joille lippukunta osallistuu. Teltat, joissa on hyönteissuoja, mahdollistavat turvallisen majoittumisen myös hyönteispistoille allergisille lapsille.

Roihu 2016 järjestettiin Hämeenlinnan Evolla ja mukana oli 17 000 osallistujaa ympäri Suomen sekä 3000 ulkomaalaista 45 eri maasta. Mukana oli myös 21 Joroisten Erätovereiden leiriläistä. Yhdeksän päivän leirillä majoitus toimi hyvin uusissa tuen avulla hankituissa teltoissa. Tarpoja-tyttöjen omatoimisen telttojen pystyttämisen huomioivat naapurilippukuntien johtajatkin.

Kuva2 Kuva3

Lippukunta uusi myös laavuja alkukesän aikana.

4

Syksyn aikana on myös tarkoitus hankkia lippukunnalle vielä uusia lumikenkiä, sekä erinäisiä toimintavälineitä, joilla voidaan tarjota viihtyvyyttä ja toimivuutta monen ikäisille lapsille ja perheille.


Top