INFOILTAMAT 2017 – Rajupusu Leader jalkautuu kuntiin

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014–2020 toteutus on Rajupusu Leader-alueella lähtenyt hyvin käyntiin, ja useisiin yleishyödyllisiin hankkeisiin ja yritystukiin on jo myönnetty kehittämisohjelman varoista tukea. Mutta vielä on tilaa, tukea ja rahaa hyville hankeideoille, kertoo Rajupusu Leader ry:n toiminnanjohtaja Anne Vänttinen. Leader-toiminnan päämääränä on maaseudun monialainen kehittäminen paikallisten asukkaiden ja elinkeinoelämän tarpeista lähtien. Rajupusu Leader ry toimii Joroisten, Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien alueilla ja rahoittaa yleishyödyllisiä kehittämis- ja investointihankkeita sekä myöntää yritystukia.

Jakaakseen tietoa ja tullakseen seudulla entistä tutummaksi, Rajupusu Leader järjestää infoiltamat jokaisessa Rajupusu-alueen kunnassa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä kuntien elinkeino- ja vapaa-aikatoimen kanssa. Mukana on myös muita yhteistyökumppaneita, mm. ProAgrian asiantuntijoita. Infoiltamissa tarjolla tietoa maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksista ja muuta ajankohtaista tietoa.

Rajupusu Leaderin Anne on hankeaktivaattori Kirsi Blombergin kanssa yrittäjien, yhdistystoimijoiden ja kenen tahansa maaseudun kehittämisestä kiinnostuneiden tahojen tavattavissa kunnissa infoiltamia ennen. Anne toivookin, että seudun toimijat tulisivat rohkeasti juttelemaan ja esittämään pienimpiäkin, ihmisten kokoisia ideoita. Hankerahoitushaku Leader-ryhmiin on jatkuva, ja hyviä hankeideoita sekä yleishyödyllisiin hankkeisiin, yritystukiin että yritysryhmähankkeisiin otetaan mielellään vastaan. Rajupusu Leader ry:n toimiston väki on hankehakijan tukena koko hakuprosessin ajan, aina ideointivaiheesta maksatushakemuksen ja loppuraportin tekoon saakka.

Infoiltamat järjestetään 1.3. Joroisissa, 23.3. Sulkavalla, 19.4. Rantasalmella ja 3.5. Juvalla kello 16.30-18.30 välisenä aikana.

Lisätietoja:
Rajupusu Leader ry
Anne Vänttinen
toiminnanjohtaja
Puh: 040 715 7189
E-mail: anne.vanttinen@rajupusuleader.fi


Top